-
   
Om Improteater.no
 
Improteater.no har siden 2004 arrangert kurs i improvisasjonsteater. Improteater.no holder kurs i improvisasjonsteater for privatpersoner, skoler, foreninger og bedrifter. Ingunn Andreassen står bak Improteater.no.
 
Om kursleder Ingunn Andreassen

Ingunn Andreassen er teaterpedagog, teaterinstruktør, manusforfatter og skuespiller. Hun har undervist i teater for barn, ungdom og voksne siden 1997.

Hun har siden 2004 drevet Improteater.no som holder kurs i improvisasjonsteater. I 2012 startet hun TeaterStudio som holder kurs i skuespillerteknikk.

Ingunn har instruert deltakere i ”Jakten på kjærligheten” på TV2 i improvisasjonsteater. Vårt Land og magasinet MAG har skrevet reportasjer om improteaterkursene hennes.Hun har jobbet som kunstnerisk leder og skuespiller i Oslo Improvisasjonsteater. Oslo Impro ble stiftet i 2002, og hadde ukentlige improforestillinger fram til 2009. Som improskuespiller har hun også ved flere anledninger gjestespilt på The Basement Theatre (Atlanta), Stockholms Improvisationsteater og Chicago Improv Festival.Hennes pasjon for improvisasjonsteaterteater har gjort at hun har studert improvisasjonsteater i Sverige, Nederland, Danmark og USA.
Hun har blant annet studert med Gary Schwartz, Keith Johnstone, Jstar, Per Gottfredsson, David Razowsky, Johan Humlesjö, Patti Stiles, Shawn Kinley, Asaf Ronen, Nich Johne m.fl.

Ingunn har skrevet for radio, teater og film - og har blant annet skrevet hørespillserien "Alt for Daniel" (NRK Radioteatret) som vant førstepris i den internasjonale radioteaterkonkurransen Prix Ex Aequo.Hun har hatt regi på over 30 teaterstykker, og hun er teaterinstruktør for teatergruppene på Rælingen kulturskole og Særum kulturskole. Ingunn er utdannet både teaterpedagog og skuespiller. 
 
 
Om kursleder Christina Hvinden


Christina Hvinden er skuespiller og instruktør utdannet fra Desmond Jones School of Mime and Physical Theatre og Ecole Mime Corporel Dramatique. 
 
Christina startet med improvisasjonsteater da hun studerte Teatervitenskap i Bergen. På slutten av 90-tallet var hun instruktør og leder for improgruppa Mandagsgruppa. I 2002 ble hun medlem av Oslo Improvisasjonsteater. Hun har spilt BarneImpro på Soria under Moria og på Torshovteatret i regi av Den kulturelle skolesekken.
 
Christina drev i 6 år Bouvetteatret i Bergen. Teatergruppa hadde blant annet teateroppsetninger på Black Box Teater, BIT-Teatergarasjen og Teaterhuset Avant Garden.
 
De senere årene har hun jobbet spesielt mye med teater som verktøy i læringsprosesser med fokus på kommunikasjon og samhandling. Hun har ledet bedriftsworkshops for Splint og Klinsj.
Christina har for Improteater.no vært instruktør for ukentlige kurs, sommerkurs og bedriftskurs.
 
Christina Hvinden og Ingunn Andreassen er gamle skuespillerkollegaer fra Oslo Improvisasjonsteater.