-
 
sommerkurs i improvisasjonsteater
Sommerkurs i improvisasjonsteater

Bli med på et morsomt, lekent og lærerikt sommerkurs i improvisasjonsteater!

Den første dagen starter vi med grunnøvelser i improvisasjonsteater. Vi leker oss med teaterøvelser som stimulerer vår fantasi, kreativitet, samarbeidsevne, partnerkontakt og tilstedeværelse.

De andre dagene leker vi oss med rolle- og karakterarbeid, statusarbeid, historiefortelling og scener. Du lærer teknikker og øvelser som vil hjelpe deg til å skape nye rollekarakterer med letthet. Du vil også få lekt deg med Viola Spolin’s Theater Games, klassiske teatersportøvelser og mange andre improteaterøvelser og teknikker.

Stikkord for sommerkurset: Si JA til hverandres ideer, ikke planlegg og våg å være dårlig!

Sommerkurset passer for deg som er mellom 18-99 år, uansett om du har ingen eller mye erfaring. Du trenger derfor ingen improvisasjonsteater eller teatererfaring for å kunne delta.  

Sommerkurset er for deg som ønsker å gjøre en GØY aktivitet i sommer sammen med andre positive mennesker.

Dette er den niende gangen Improteater.no arrangerer sommerkurs. Se tilbakemeldinger på tidligere kurs.

Om kursleder Ingunn Andreassen: Teaterinstruktør, teaterpedagog, manusforfatter og skuespiller med bred teaterutdanning. Ingunn har siden 1997 undervist i teater, og har siden 2004 drevet Improteater.no. Hun har vært skuespiller og kunstnerisk leder i Oslo Improvisasjonsteater. Hun har studert improteater i Sverige, Nederland, Danmark og USA (Second City, The Spolin Players, Annoyance Theater, Improv Olympics m.m). Hun har hatt regi på over 30 teaterstykker, og hun er teaterinstruktør på Rælingen kulturskole og Sørum kulturskole. Utdannet skuespiller og teaterpedagog.

Tid: Fredag - søndag kl.11.00 - 15.00
Dato: 28.-30. juli 2017
Pris: 2250 kr
Sted: Oslo Teatersenter, Hovinveien 1, Oslo (Scenesalen 3. etasje)

Påmelding sendes til post@improteater.no 
Husk å skrive navn, adresse og mobilnummer. I emnefeltet skriver du: Sommerkurs i improteater