top of page

Long form impro - Improvisert såpeopera

Bli med og improviser helt nye såpeoperaer!


Vi kommer til å jobbe med karakterutvikling, arketyper, status og med å skape sterke konflikter og mål for hver av rollefigurene. Vi vil jobbe med historieoppbygging og leke oss med det som er typisk for såpeopera genren: trekantdramaer, opprivende kamper innenfor familier, ondskapsfulle konkurranser mellom bedrifter og mørke hemmeligheter fra fortiden som dukker uventet opp.


I løpet av kurset kan det hende at du for eksempel:

mister hukommelsen etter å ha våknet opp fra koma, har en ond tvilling som du ikke visste levde, blir utpresset for penger fra en mystisk fremmed, har et forhold til din brors kone, lyver om din identitet og arver en hotellkjede etter din avdøde ektemann.


Synes du dette virker morsomt? Da er du velkommen til å bli med på kurs i improvisert såpeopera!

Om kursleder Ingunn Andreassen: Teaterinstruktør, manusforfatter og skuespiller. Har undervist i teater siden 1997. Ingunn har vært skuespiller og kunstnerisk leder i Oslo improvisasjonsteater. Hun har gjestespilt på The Basement Theatre (Atlanta), Stockholms Improvisationsteater og Chicago Improv Festival. Ingunn har studert improteater i USA, Sverige, Nederland og Danmark. Hun holder også kurs i manusskriving, der hun kombinerer skriveøvelser med improteaterøvelser. Utdannet skuespiller og teaterpedagog. Les mer


Antall ganger: 5

Antall timer: 10

Hvor: Oslo Teatersenter, Hovinveien 1, 0576 Oslo

bottom of page